Legevikariat. Vi tilbyr legevikariater i Norden → søk jobb hos oss

NY INFORMATION OM COVID-19. LÆS MERE HER!

Kære alle sammen

Vedrørende: Udrulning af vaccination mod covid-19

Når de første vacciner mod COVID-19 er leveret til Danmark, kan vi begynde at tilbyde vaccinationer. Vaccinationer vil være frivillige og gratis, og udgangspunkter er, at vacciner kun blive tilbudt til de befolkningsgrupper, de er godkendte til. Udrulningen af vaccinationer vil forløbe i faser, hvor grupper i størst risiko prioriteres først.

Udgangspunktet er, at alle borgere vil få direkte besked fra myndighederne om hvor og hvordan i henhold til flowchart som kan ses via linket nedenfor og indkaldelsen vil ske via plejehjem, E-Boks og arbejdspladsen.

Læs mere her

Bli vikar hos oss

Vi er jevnlig i dialog med helseinstitusjoner i de nordiske landene. Derfor er du som vikar hos Nordic Medicare alltid sikret et legevikariat, sykepleiervikariat m.m.

Gjennom kombinasjon av vårt strategiske nettverk og vårt markedskjennskap finner vi et legevikariat, sykepleiervikariat o.l. som matcher nettopp ditt aktuelle behov. Når du har meddelt oss hvor du ønsker å arbeide og i hvilken periode, overtar Nordic Medicare hele ansvaret for rekrutteringsprosessen, og så gjør vi det som vi er best til: Finner den optimale løsningen for deg.

Nordic Medicare yter en rask rekrutteringsprosess forankret i en sterk spesialisering og vårt kjennskap til markedet. Uansett ditt karrierenivå har du alltid mulighet for å ta et legevikariat, sykepleiervikariat o.l. hos Nordic Medicare. Vi tilgodeser dine kompetanser og behov i forhold til din kandidatalder og dine tidsmessige muligheter.

Nordic Medicare yter i dag vikartjenester til offentlige og private helseinstitusjoner i Danmark, Sverige, Norge, Grønland og Færøyene. Vi kan derfor tilby legevikariat, sykepleiervikariat o.l. i hele Norden – og håper du vil bli en del av teamet vårt.

Hvis du er interessert i å søke et legevikariat, sykepleiervikariat o.l. – kan du med fordel trykke “BLI VIKAR”.