Bli vikar hos oss

Vi er jevnlig i dialog med helseinstitusjoner i de nordiske landene. Derfor er du som vikar hos Nordic Medicare alltid sikret et legevikariat, sykepleiervikariat m.m.

Gjennom kombinasjon av vårt strategiske nettverk og vårt markedskjennskap finner vi et legevikariat, sykepleiervikariat o.l. som matcher nettopp ditt aktuelle behov. Når du har meddelt oss hvor du ønsker å arbeide og i hvilken periode, overtar Nordic Medicare hele ansvaret for rekrutteringsprosessen, og så gjør vi det som vi er best til: Finner den optimale løsningen for deg.

Nordic Medicare yter en rask rekrutteringsprosess forankret i en sterk spesialisering og vårt kjennskap til markedet. Uansett ditt karrierenivå har du alltid mulighet for å ta et legevikariat, sykepleiervikariat o.l. hos Nordic Medicare. Vi tilgodeser dine kompetanser og behov i forhold til din kandidatalder og dine tidsmessige muligheter.

Nordic Medicare yter i dag vikartjenester til offentlige og private helseinstitusjoner i Danmark, Sverige, Norge, Grønland og Færøyene. Vi kan derfor tilby legevikariat, sykepleiervikariat o.l. i hele Norden – og håper du vil bli en del av teamet vårt.

Hvis du er interessert i å søke et legevikariat, sykepleiervikariat o.l. – kan du med fordel trykke “BLI VIKAR”.