Direksjon - Nordic Medicare Norsk

NY INFORMATION OM COVID-19. LÆS MERE HER!

Kære alle sammen

Vedrørende: Udrulning af vaccination mod covid-19

Når de første vacciner mod COVID-19 er leveret til Danmark, kan vi begynde at tilbyde vaccinationer. Vaccinationer vil være frivillige og gratis, og udgangspunkter er, at vacciner kun blive tilbudt til de befolkningsgrupper, de er godkendte til. Udrulningen af vaccinationer vil forløbe i faser, hvor grupper i størst risiko prioriteres først.

Udgangspunktet er, at alle borgere vil få direkte besked fra myndighederne om hvor og hvordan i henhold til flowchart som kan ses via linket nedenfor og indkaldelsen vil ske via plejehjem, E-Boks og arbejdspladsen.

Læs mere her

Om Nordic Medicare

Direksjon

Christian P. Riewerts Eriksen

adm. direktør Christian P. Riewerts Eriksen


Christian P. Riewerts Eriksen er adm. direktør i Nordic Medicare. Før han etablerte Nordic Medicare var han i en årrekke tilknyttet en av Danmarks største entreprenørvirksomheters avdeling for strategi og forretningsutvikling. Christian P. Riewerts Eriksen er utdannet fra Copenhagen Business School og har en B.Sc., in Economics and Business Administration og en M.Sc. in Economics & Marketing.


Niels H. Riewerts Eriksen

helsefaglig direktør og spesiallege


Niels H. Riewerts Eriksen er helsefaglig direktør i Nordic Medicare. Han er utdannet spesiallege og har i mange år arbeidet i Danmark som henholdsvis overlege, legesentersjef, forskningssjef og medisinsk direktør. Niels H. Riewerts Eriksen har dessuten parallelt, over en 10-årig periode, arbeidet i Estland, Lettland, Litauen og Russland med helseprosjekter for det Danske Sundhedsministerium og Nordisk Ministerråd. I tillegg har Niels H. Riewerts Eriksen gjennom de siste tretten årene undervist i to kursrekker for leger for Den Almindelige Danske Lægeforening.