Vi hjelper deg - Nordic Medicare Norsk

NY INFORMATION OM COVID-19. LÆS MERE HER!

Kære alle sammen

Vedrørende: Udrulning af vaccination mod covid-19

Når de første vacciner mod COVID-19 er leveret til Danmark, kan vi begynde at tilbyde vaccinationer. Vaccinationer vil være frivillige og gratis, og udgangspunkter er, at vacciner kun blive tilbudt til de befolkningsgrupper, de er godkendte til. Udrulningen af vaccinationer vil forløbe i faser, hvor grupper i størst risiko prioriteres først.

Udgangspunktet er, at alle borgere vil få direkte besked fra myndighederne om hvor og hvordan i henhold til flowchart som kan ses via linket nedenfor og indkaldelsen vil ske via plejehjem, E-Boks og arbejdspladsen.

Læs mere her

Vi hjelper deg

Vi er jevnlig i dialog med helseinstitusjoner i de nordiske landene. Derfor kan vi ofte raskt tilby deg legejobb, sykepleierjobb m.m. hos Nordic Medicare. Kombinert med vårt strategiske nettverk av nordiske helseinstitusjoner, samt vår generelle markedskjennskap finner vi legejobb, sykepleierjobb m.m. som matcher nettopp ditt aktuelle behov.

Uansett ditt karrierenivå vil vi alltid kunne tilby deg utfordrende og spennende legejobb, sykepleierjobb m.m. hos Nordic Medicare som tilgodeser dine kompetanser. Nordic Medicare yter i dag rekrutteringstjenester til offentlige og private helseinstitusjoner i Danmark, Sverige, Norge, Grønland og Færøyene. Vi har derfor et stort antall legejobb, sykepleierjobb m.m.

Kontakt oss i dag for å lære mer om dine muligheter for en legejobb, sykepleierjobb m.m. Vi har gjennom årene rekruttert et stort antall kandidater til legejobb, sykepleierjobb m.m. i helsesektoren – kanskje vi kan hjelpe deg!