Som jordmorvikar hos Nordic Medicare får du ...

Vi har for tiden stor etterspørsel på jordmødre til kortere- og lengre vikariater i Norden. Et jordmorvikariat hos Nordic Medicare er opplagt for deg som gjerne vil motta en attraktiv lønn med en tilhørende rask lønnsutbetaling og samtidig selv bestemme hvor mye du ønsker å arbeide. Et jordmorvikariat kan vare fra en uke til flere måneder der du hele tiden selv kan si ja eller nei, når Nordic Medicare tilbyr et spesifikt jordmorvikariat for deg.

Er du vår nye jordmorvikar? 

Noen jordmødre velger å arbeide som jordmorvikar parallelt med en fulltidsstilling. Andre er pensjonert som jordmor og ønsker en forsiktig nedtrapping fra arbeidsmarkedet med et mindre antall jordmorvikariater i løpet av året. Andre jordmødre har gjort det til en livsstil utelukkende å arbeide som jordmorvikar fordi du oppnår et attraktivt lønnsnivå med mulighet for fleksible arbeidsperioder, faglige utfordringer samt spennende opplevelser.

Som et av de største vikar- og rekrutteringsbyråene innen helsesektoren i Norden, kan vi med stor sannsynlighet skaffe deg de jordmorvikariatene som passer for dine behov i forhold til geografisk plassering, varighet av vikariat samt riktig vaktbelastning for deg.

Hos oss får du hele pakken

Når du blir en del av vårt team for vikarjordmødre trenger du overhodet ikke bekymre deg for alt papirarbeidet i forbindelse med et jordmorvikariat! Nordic Medicare påtar seg ansvaret for de praktiske oppgavene. Dette innebærer blant annet kontrakter, relevante forsikringer, booking av reise og bolig, lønnsutbetaling samt diverse andre administrative foranstaltninger.

Før du skal ut i jordmorvikariat vil du motta en full pakkeløsning fra Nordic Medicare som sikrer oss at du er velinformert om kontraktsforhold, arbeidssted og oppgaver. Hvis du blir utstasjonert i utlandet eller langt vekk fra din private adresse betaler og ivaretar vi alle de kostnadene som er relatert til ditt vikariat, bla. reiseutgifter, forsikringskostnader samt leie av bolig.

Bli en av våre vikarer for jordmødre

Har du lyst til å bli en av våre vikarer og få nye og spennende opplevelser på det faglige og personlige plan så kontakt oss for mer informasjon. jordmorvikar, jordmorvikarer. jordmor vikar, lønn, jordmorvikariat, jordmødre Norge Sverige Danmark

Formodentlig markedets høyeste lønn for jordmorvikarer