Er du klar for å bli legevikar hos Nordic Medicare?

Nordic Medicare søker leger innenfor alle fagfelt, med og uten spesiallegeanerkjennelse, til​ kortere og lengre vikariater i Sverige, Norge og Danmark. Vurderer du å bli legevikar kan vi​ tilby deg en enkel og attraktiv løsning.

Hvorfor velger leger en tilværelse som vikarlege hos Nordic Medicare?

Nordic Medicare gir alltid legene sine en attraktiv vikarlønn, rask lønnsutbetaling samt tilbyr en full pakkeløsning der de ivaretar alt det administrative arbeidet i forbindelse med et legevikariat. Som legevikar hos Nordic Medicare vil du alltid være i direkte dialog med en fra vår medarbeiderstab som selv er utdannet lege, sykepleier eller har en annen helsefaglig utdanning. Dette sikrer at legene får en presis og rask avklaring på sine helsefaglige spørsmål og dermed minimerer mulighetene for misforståelser, usikkerhet og en feil plassering i forhold til et legevikariat. En generell fordel ved å bli vikarlege er at det gir mulighet for fleksible arbeidsperioder, faglige utfordringer samt spennende opplevelser med mulighet for å møte nye kolleger.

Vi har leger som tidligere har vært ansatt i fulltidsstillinger som har fått halvert antall arbeidsuker per år, men som oppnår den samme årslønnen som før ved å arbeide som legevikar. Andre leger har valgt å arbeide som legevikar på fulltid og gjort jobben som legevikar til en livsstil.

Det skal være lett, enkelt og komfortabelt for legen

Når du skal avgårde som legevikar via Nordic Medicare vil du alltid motta en komplett pakkeløsning med kontrakt, veibeskrivelse, boligforhold, forsikringer med videre. Vi ordner alt det praktiske papirarbeidet og organiserer alle dine reiser og refunderer reisekostnader etter forutgående avtale med Nordic Medicare. Dette innebærer at du som legevikar ikke trenger å bruke masse tid på regler, papirarbeid og booking av transport samt bolig, men utelukkende kan fokusere på det legefaglige arbeidet.

Du bestemmer selv hvor mye du vil arbeide

Ettersom Nordic Medicare i dag er et av de største vikar- og rekrutteringsbyråene innen helsesektoren i Norden, kan vi med stor sannsynlighet skaffe deg de legevikariatene som passer til dine kvalifikasjoner samt ønsket tidsperiode og geografisk plassering.

Noen synes at en tilværelse som legevikar er for usikkert, da man ikke kan være sikker på en fast inntekt. Det er langt fra virkeligheten hos Nordic Medicare! Vi har et solid kundegrunnlag i Norden som gjør det mulig for oss å holde deg fast beskjeftiget. Du er derfor som legevikar hos Nordic Medicare alltid sikret forskjellige legevikarjobber.

 

Formodentlig markedets høyeste lønn for legevikarer