Gjør det til en livsstil å være helsefagarbeidervikar.

Nordic Medicare har et kundegrunnlag i Norden som er skapt på bakgrunn av rammeavtaler, nettverk samt vår kjennskap til markedet. Du vil derfor som helsefagarbeider hos Nordic Medicare alltid være sikret forskjellige helsefagarbeidervikariater. Noen helsefagarbeidere jobber for oss et par uker i året, mens andre har gjort det til en livsstil å være vikar for oss.

Nordic Medicare har et kundegrunnlag i Norden som er skapt på bakgrunn av rammeavtaler, nettverk samt vår kjennskap til markedet. Du vil derfor som helsefagarbeider hos Nordic Medicare alltid være sikret forskjellige helsefagarbeider-vikariater. Noen helsefagarbeidere jobber for oss et par uker i året, mens andre har gjort det til en livsstil å være helsefagarbeidervikar for oss.

Hvorfor skal jeg bli helsefagarbeidervikar hos Nordic Medicare? 

Med utsikten til en attraktiv lønn og rask lønnsutbetaling hos Nordic Medicare er det ikke rart at noen helsefagarbeidere velger en tilværelse som vikar. Vi gir også vikarene mulighet for fleksible arbeidsperioder, faglige utfordringer samt spennende opplevelser.

Som en dominerende aktør innen vikar- og rekrutteringstjenester til helsesektoren i Norden, kan vi med stor sannsynlighet skaffe deg de helsefagarbeidervikariatene som passer for dine ønsker. Dette innebærer dine preferanser i forhold til geografisk plassering, vikariatets varighet samt mulige vakter.

Vi hjelper deg på alle parametere

Det skal være en god og problemfri opplevelse å være helsefagarbeidervikar hos Nordic Medicare. På den faglige fronten hjelper vi deg med rådgivning i forhold til dine vikarmuligheter. Hos oss vil du alltid komme i dialog med en lege, sykepleier eller annen helsefaglig person som kan hjelpe deg. Når du velger å påta deg et helsefagarbeidervikariat hos Nordic Medicare tar vi ansvaret for en lang rekke praktiske oppgaver som kontrakter, relevante forsikringer, lønnsutbetaling samt diverse andre administrative foranstaltninger. Vi lager en komplett pakkeløsning som du får tilsendt før vikariatet påbegynnes, som sikrer oss at du er velinformert. På denne måten ordner vi alt det praktiske papirarbeidet. Dette innebærer at helsefagarbeideren ikke trenger å bruke masse tid på regler, papirarbeid og evt. booking av transport samt bolig, men utelukkende kan fokusere på arbeidet når han/hun er fremme hos kunden (pasientene). Vi streber etter å yte den beste servicen overfor helsefagarbeideren, slik at vikaren har tid til å yte den beste servicen overfor pasientene.

Bli en av våre vikarer for helsefagarbeidere

Gjør som andre helsefagarbeidere og få nye og spennende opplevelser på det faglige samt personlige plan. Kontakt oss for mer informasjon eller fyll ut vår elektroniske vikarblankett allerede i dag. Helsefagarbeidervikar, Helsefagarbeider-vikar, Helsefagarbeider vikar, helsefagarbeider vikarbyrå, helsefagarbeider lønn, helsefagarbeidervikariat

Formodentlig markedets høyeste lønn for helsefagarbeidervikarer