Bli sykepleiervikar hos Nordic Medicare​

Nordic Medicare søker sykepleiere til kortere og lengre vikariater. Som sykepleiervikar hos Nordic Medicare vil du få en attraktiv lønn, rask lønnsutbetaling, forskjellige muligheter for arbeidssteder i Skandinavia og formodentlig den beste servicen før, under og etter utstasjoneringen.

Du bestemmer selv hvor du vil arbeide

Ettersom Nordic Medicare i dag er et av de største vikar- og rekrutteringsbyråene innen helsesektoren i Norden, kan vi med stor sannsynlighet skaffe deg de sykepleiervikariatene som passer til dine kvalifikasjoner samt til ønsket tidsperiode og geografisk plassering.

Du bestemmer selv hvor mye du vil arbeide

Nordic Medicare har et solid kundegrunnlag i Norden som gjør det mulig for oss å holde deg fast beskjeftiget. Noen sykepleiere arbeider for oss et par uker i året, mens andre har gjort det til en livsstil å være sykepleiervikar for oss, der de hele tiden selv kan si til og fra, når Nordic Medicare tilbyr et spesifikt sykepleiervikariat.

Vi observerer typisk tre typer tilværelser som våre sykepleiervikarer velger å benytte seg av. Noen velger å arbeide som sykepleiervikar parallelt med en fulltidsstilling. Andre er pensjonert som sykepleier og ønsker en forsiktig tilbaketrekning fra arbeidsmarkedet med mulighet for å ta sykepleiervikariater etter sykepleierens behov.

Du bestemmer selv hvor mye du vil tjene

Hos Nordic Medicare får du en attraktiv lønn og en rask lønnsutbetaling (senest 6-8 virkedager etter at vi har mottatt dine bilag og eventuelt timeoppgjør). Avhengig av geografisk plassering og tidsperiode samt eventuelle vakter som er frivillige, kan du selv få innflytelse på hvor mye du vil tjene.

Vi ordner alt for deg

Hvis du påtar deg et sykepleiervikariat i utlandet eller langt vekk fra ditt eget hjem ivaretar og dekker Nordic Medicare de relaterte utgiftene i forbindelse med sykepleiervikariatet i form av boligutgifter, reiseutgifter (fly, tog eller bil) og forsikringer. Som utstasjonert sykepleier hos Nordic Medicare ordner vi selvfølgelig også alt det praktiske for deg i henhold til ansettelsesforhold, oppnåelse av utenlandsk autorisasjon, utfylling av diverse dokumenter mv.

Det er bare å komme i gang!

I dag har flere hundre sykepleiere valgt en tilværelse som sykepleiervikar hos Nordic Medicare – og kanskje du er den neste? Kontakt oss og hør mer om mulighetene for sykepleiervikariat eller start med å fylle ut vår vikarblankett allerede i dag. Sykepleiervikar, sjukepleier, sykesøster, sykepleierske, sjukepleiervikar, sykepleierjobb, Sykepleier, Sykepleier Vikar, sykepleier vikar Norge, lønn sykepleier vikar, sykepleier vikarbyrå, sykepleier vikarbyrå lønn

Formodentlig markedets høyeste lønn for sykepleiervikarer