Om Nordic Medicare

Hvem er vi

Nordic Medicare er leverandør til helsesektoren innen rekrutteringstjenester, drift av egne legeklinikker samt IT-løsninger.

 

Nordic Medicares konsept er utelukkende å tjene det offentlige og det private helsevesen. Vi har på den måten oppbygget en kompetansesterk organisasjon av personer som hovedsakelig er utdannet innenfor helsesektoren og som har bred erfaring innen akkurat denne sektoren. Vår bransjefokusering gir en optimal mulighet for å fokusere på den enkelte kunden, hvilket innebærer at Nordic Medicare oppnår et vedvarende kjennskap til hele helsesektoren. Nordic Medicares markedskjennskap og nettverk i helsesektoren har gitt utslag i et meget enkelt slagord: “We know the market”.

Rekrutteringstjenester

Et av de ledende rekrutteringsbyråene innenfor helsesektoren​

Nordic Medicare er et av de ledende rekrutteringsbyråene innenfor helsesektoren i Norden. Vi er en økonomisk solid samarbeidspartner, noe som gjør det mulig for oss å garantere utbetaling av vår vikarers lønninger innenfor 3-4 virkedager. Vi opplever stor vekst og har i dag mer enn 321 kunder. Vi formidler et stort antall vikariater samt rekrutterer til fastansettelser av helsepersonale i Norden, og har en omfattende database med kandidater, som har gjennomgått Nordic Medicares kvalitetssikringsprogram. Våre kunder er derfor sikret et stort tilbud av faglige, dyktige leger, sykepleiere og annet helsepersonale, der vi med kort varsel kan matche kundens jobbprofil. Dette gjør Nordic Medicare til en effektiv og troverdig samarbeidspartner.

Legeklinikker

Drift av egne legeklinikker

Hos Nordic Medicare driver vi egne legeklinikker hvor vi har tilknyttet spesialister innenfor allmennmedisin, konsultasjonssykepleiere m.m. Som i andre legepraksiser tilbyr vi gratis legebehandling - likevel må du som hos enhver annen praktiserende lege selv betale for utvalgte vaksinasjoner, diverse attester m.m. Vår misjon er å tilby et optimalt tilbud og service i form av en kompetent stab av helsepersonale, rask responstid ved pasienthenvendelser, høy tilgjengelighetsgrad og et attraktivt utvalg av helsetilbud. Alle våre legeklinikker har åpent hverdager hele året.

IT-løsninger

Høyt spesialiserte IT-løsninger for helsesektoren

Med utgangspunkt i Nordic Medicares unike markedskjennskap, samt organisasjonens utvalg av personer som er utdannet innen helsesektoren samt IT-bransjen, leverer Nordic Medicare IT-løsninger til fordel for helsesektoren, som ofte blir produktutviklet i tett samarbeid med våre kunder og samarbeidspartnere. Vi utvikler på denne måten kundespesifikke softwareløsninger til forretningskritiske systemer, som overholder alle myndighetskrav til sikkerhet, brukerautorisasjon, logging av brukerinteraksjoner og dataoppbevaring. Ved mange av våre IT-løsninger har vi stort fokus på å levere en cloud-basert plattform til våre kunder, som ikke krever noen spesifikk hardware-investering og som gjør det lett for brukeren å bruke systemet på datamaskin, nettbrett og smarttelefon. Det er ytterligere mulighet for integrasjon av eksisterende systemer, som f.eks. email og telefon.